Projectmanagement en bouwbegeleiding | Archetex
15807
page-template-default,page,page-id-15807,page-child,parent-pageid-15077,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PROJECTMANAGEMENT EN BOUWBEGELEIDING

Bouwprojecten omvatten vaak meer disciplines en activiteiten dan vooraf is gedacht. Belangrijk is het behoudt van overzicht en coördinatie van het totale project. Archetex neemt uw projectmanagement en bouwbegeleiding graag van u over. Wij zorgen ervoor dat deze investering dubbel en dwars voor u wordt terugverdient!

Al vanaf de eerste bouwplannen en ideeën kan Archetex het beste worden ingeschakeld. In de initiatiefase van een project kunnen fundamentele beslissingen al grote gevolgen hebben voor verder verloop van een bouwproject. Archetex begeleidt u graag bij deze beslissingen. Goede en vlotte communicatie, duidelijkheid en vertrouwen zijn onontbeerlijk bij bouwbegeleiding. Archetex is úw aangewezen partner in:

  • Planning van het bouwproject
  • Bewaken van de bouwkosten
  • Bewaken van de bouwtechnische en functionele kwaliteit
  • Zorgen voor een goede organisatie rond uw bouwproject (wie doet wat)
  • Bewaken van de informatiestroom

Opstellen visie planmatig onderhoud

Onderhoud is meestal een behoorlijke post op de begroting van vastgoedbeheerders. Het management van vastgoedbeheer geeft logischerwijs graag sturing aan deze begrotingsposten. Lees meer..

Contractmanagement

Een succesvolle aanbesteding leidt in veel cases niet tot het gewenste uitvoeringsresultaat. Het contract zorgt bij zowel leveranciers als opdrachtgevers onduidelijkheid hoe hiermee om te gaan en deze te bewaken.Lees meer..

Algemeen technisch advies

Bij werkzaamheden aan een complex of gebouw kunnen vragen of problemen zich voordoen. Hoe kan schade het beste worden herstelt? Lees meer..

Meerjaren Onderhoudsplan en – begrotingen

In een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) staat wanneer welk onderhoud moet plaatsvinden gerapporteerd. Ook de kosten zijn hierin inzichtelijk. Een Vereniging van Eigenaren beheren gemeenschappelijke zaken waarop het MJOP betrekking heeft. Lees meer..

Klachtenonderhoud en dagelijks beheer

Archetex beheert onderhoudscontracten met diverse leveranciers. Denk aan leveranciers voor liften, toegangsdeuren en systemen, installaties en materialen. Lees meer..

Bouwkundige keuringen

Wanneer u op het punt staat om in een woning, bedrijfspand of complex te investeren wilt u weten waarin u investeert. Kwaliteit, staat van onderhoud en tal van andere zaken zijn van belang bij aan- of verkoop van vastgoed.Lees meer..