Calculeren installaties | Archetex adviseurs en ingenieurs
15963
page-template-default,page,page-id-15963,page-child,parent-pageid-15104,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Calculeren

CALCULEREN

Technische installaties calculeren

Laat Archtex calculeren en uw scoringskans vergroten met betrouwbare calculaties van sanitaire, elektrotechnische, verwarmings en klimaatinstallaties.  Voor zowel zakelijk als particulier, woningbouw of utiliteit, Archetex helpt u graag verder bij dit proces.

Waarom een calculatie van Archetex?

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is belangrijk bij de projectwerving. Archetex scoort op beide vlakken met uw calculatie. Hiermee vergroot u uw eigen scoringskans. Een goede prijs is natuurlijk prettig maar een onderscheiding op kwaliteit draagt extra bij. Archetex combineert deze voor u. Een calculatie geeft u inzicht in uw project. Wij werken het meest efficiënt als er nog geen installaties zijn ingetekend. Mochten de bestektekeningen er al wel zijn dan volgen wij deze tekeningen.

Toetsing Bouwbesluit

Archetex levert bouwbesluit toetsen voor alle bouwplannen. Een bouwbesluit toets kan nieuwe, bestaande en/of verbouwingen toetsen aan alle eisen vanuit het bouwbesluit. Lees meer..

Bestek schrijven

Archetex biedt bouwkundig Stabu bestekken aan. Deze kunt u op laten stellen voor nieuwbouw, hoogbouw en/of utiliteit/bedrijfspanden. Lees meer..

Kostenraming

Een kostenraming is voornamelijk een voorlopige schatting van kosten tijdens de voorbereidingsfase van een bouwproject. Lees meer..

Installatieberekeningen

Bovenop de verplichte berekeningen die vanuit de bouwregelgeving worden geëist biedt Archetex ook installatieberekeningen aan. Voor een goede werking van installaties zijn deze berekeningen noodzakelijk. Lees meer..