Over archetex | Archetex, Adviseurs en Ingenieurs
14982
page-template-default,page,page-id-14982,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Over Archetex

Wij helpen u in de kern van de bouw!

Archetex is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat als strategische partner slimme, praktische en specialistische oplossingen biedt. Wij willen actueel zijn, betrokken bij ontwikkelingen, vraagbaken zijn, kennis verzamelen en overdragen; kortom wij willen ons steentje bijdragen in de kern van de bouw!

Divers dienstenpakket

Ons dienstenpakket is zeer divers. Zo beschikt Archetex kennis over bouwkunde, brandveiligheid, bouwfysica en bouwregelgeving. Daarnaast adviseren wij u over installaties, constructies, onderhoud en beleid voor energie, duurzaamheid en beheer.

Betrouwbaar ingenieurs- en adviesbureau

Archetex stimuleert proactief werken om kennisintensieve zaken in beweging te brengen en te houden. Met een mooi portefeuille aan opdrachtgevers op zak beschikt Archetex over de juiste ingrediënten voor een betrouwbaar ingenieurs- en adviesbureau.

Van overheden tot bouwbedrijven…

Bent u als overheid, vastgoedbedrijf, school, ondernemer, bouwbedrijf, ontwikkelaar of architectenbureau op zoek naar een geschikte partner op gebied van advies en engineering? Kijk dan eens tussen onze kennisgebieden om te zien waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie