Bestek schrijven | Archetex adviseurs en ingenieurs
15952
page-template-default,page,page-id-15952,page-child,parent-pageid-15104,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

BESTEK SCHRIJVEN

Archetex kan voor u een bouwkundig Stabu bestek schrijven. Deze kunt u op laten stellen voor nieuwbouw, hoogbouw en/of utiliteit/bedrijfspanden. Archetex is een ervaren advies bureau in het schrijven van Stabu bestekken. Omdat een Stabu bestek voor diverse vormen projecten kan worden opgesteld zoals, vrijstaande woningen, villa’s rijwoningen, tweekapper, hoogbouw, bedrijfsverzamelgebouwen, utiliteit, etc. Ook voor verbouw en renovatie zijn Stabu bestek ken opgesteld.

Archetex schrijft het bestek deskundig waarbij uw project met zorgvuldigheid wordt gekwalificeerd. Volgens de richtlijnen van Stichting Stabu worden de Stabu bestekken opgesteld. Het bestek schrijven is over het algemeen geen dagelijks werk van de meeste bouwkundigen. Een goed geschreven bestek vraagt om de nodige kennis en ervaring. Het schrijven van een Stabu bestek is voor velen geen dagelijkse bezigheid. Een goed Stabu bestek schrijven vereist kennis en ervaring. Archetex is graag uw partner bij het opstellen van een Stabu bestek.

Toetsing Bouwbesluit

Archetex levert bouwbesluit toetsen voor alle bouwplannen. Een bouwbesluit toets kan nieuwe, bestaande en/of verbouwingen toetsen aan alle eisen vanuit het bouwbesluit. Lees meer..

Kostenraming

Een kostenraming is voornamelijk een voorlopige schatting van kosten tijdens de voorbereidingsfase van een bouwproject. Lees meer..

Calculeren

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is belangrijk bij de projectwerving. Archetex scoort op beide vlakken met uw calculatie. Hiermee vergroot u uw eigen scoringskans. Lees meer..

Installatieberekeningen

Bovenop de verplichte berekeningen die vanuit de bouwregelgeving worden geëist biedt Archetex ook installatieberekeningen aan. Voor een goede werking van installaties zijn deze berekeningen noodzakelijk. Lees meer..