Exploitatieberekeningen - Archetex
17862
page-template-default,page,page-id-17862,page-child,parent-pageid-15101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Exploitatieberekeningen

Een exploitatieberekening geldt na definitieve vaststelling als financiële ruggengraat van een bouwproces. Ieder bouwproces vergt een zo nauwkeurig mogelijke financiele afweging om optimaal rendement als eindresultaat te bereiken. De geprognosticeerde opbrengsten en kosten zoals; grondaankopen, ontwerpkosten, advieskosten, bouwkosten, leges, verkoopkosten, bijkomende kosten en rentekosten worden in een exploitatieberekening gestructureerd op een rijtje gezet en gespecificeerd per groep.

Het een exploitatieberekening door Archetex zorgt u voor een complete berekening waarin alle geprognosticeerde opbrengsten en kosten inzichtelijk en gedetailleerd worden opgesomd. Wilt u een exploitatieberekening aanvragen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via het onderstaande formulier.

Quick scans

Bij Quick Scans wordt er gekeken naar bouwkundige-, constructieve-, bouwfysische- en installatietechnische aspecten. Nadat onze bouwkundige de locatie heeft bezocht ontvangt u binnen enkele dagen een uitgebreide rapportage met de besproken zaken.. Lees meer..

Bouwkundig tekenwerk

Professionele bouwtekeningen zorgen voor de eerste stabiele basis voor een bouwproces. Ons bouwkundig tekenwerk zorgt ervoor dat al uw wensen en eisen op de juiste manier op papier komen te staan. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies welke tekeningen u waarvoor nodig heeft.. Lees meer..

Bouwbegeleiding

Kiest u voor bouwbegeleiding bij Archetex dan wordt u vanaf de start van het bouwproject tot de oplevering betrokken bij het proces. Wij organiseren afhankelijk van de grootte van het project bouwvergaderingen waarin de voortgang en belangrijke beslissingen worden vastgelegd. Lees meer..

Onderzoek en bouwadvies

Bij onderzoek en bouwadvies kunt u denken aan onderzoek of advies bij bouwfouten- of schade, bemiddeling bij bouwgeschillen, onafhankelijke deskundigheid, juridische procedures en verzekeringstechnische zaken. Lees meer..

Informatie aanvragen