Ramingen installatieadvies | Archetex adviseurs en ingenieurs
15960
page-template-default,page,page-id-15960,page-child,parent-pageid-15104,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

KOSTENRAMING

Een kostenraming is voornamelijk een voorlopige schatting van kosten tijdens de voorbereidingsfase van een bouwproject. De kostenraming is een fase voorafgaand aan een definitieve calculatie en aanbesteding/aannemerselectie. Het doel kan zijn dat bekeken moet worden of een bouwproject haalbaar en eventueel rendabel is. Een kostenraming is een rapport/begroting waarin de bouwkosten op een rij worden gezet en waarin ook onduidelijke factoren duidelijk worden gemaakt. Soms worden ook de ontwerpkosten meegenomen.

Toetsing Bouwbesluit

Archetex levert bouwbesluit toetsen voor alle bouwplannen. Een bouwbesluit toets kan nieuwe, bestaande en/of verbouwingen toetsen aan alle eisen vanuit het bouwbesluit. Lees meer..

Bestek schrijven

Archetex biedt bouwkundig Stabu bestekken aan. Deze kunt u op laten stellen voor nieuwbouw, hoogbouw en/of utiliteit/bedrijfspanden. Lees meer..

Calculeren

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is belangrijk bij de projectwerving. Archetex scoort op beide vlakken met uw calculatie. Hiermee vergroot u uw eigen scoringskans. Lees meer..

Installatieberekeningen

Bovenop de verplichte berekeningen die vanuit de bouwregelgeving worden geëist biedt Archetex ook installatieberekeningen aan. Voor een goede werking van installaties zijn deze berekeningen noodzakelijk. Lees meer..