Constructietekening | Archetex, Adviseurs en Ingenieurs
16284
page-template-default,page,page-id-16284,page-child,parent-pageid-15114,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

CONSTRUCTIETEKENING

Bij het aanvragen van de vergunning heeft u een constructietekening nodig. Dit is een detailtekening die de draagstructuren van een object aangeeft. Deze tekening wordt gemaakt aan de hand van de constructieberekening.

In de constructieberekening worden alle dragende constructies binnen het bouwproject berekend en gecontroleerd op sterkte en vervorming. In de constructietekening worden alle berekeningen verwerkt en moet de stabiliteit van het gebouw blijken. In de tekening worden dan ook de balklaag richting, de vloer overspanning, het funderingsplan, de verdiepingsvloeren en/of het kapplan getekend.

Het maken van een constructietekening is niet eenvoudig. Daarom helpen wij u er graag mee. Onze constructeurs kunnen eenvoudig een constructie tekening voor u maken, zodat u snel naar de gemeente kunt om een vergunning aan te vragen en te beginnen met het bouwen of verbouwen.

Constructieberekeningen

Een constructieberekening is verplicht als u een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig hebt voor het realiseren van uw verbouw- of nieuwbouwproject. Lees meer..

Detailberekeningen

U kunt om diverse redenen detailberekeningen aanvragen bij ons. Bij Archetex bent u aan het juiste adres voor al uw detailberekeningen. Lees meer…