Installatie- en duurzaamheidsadvies voor Pandbouw in Luttenberg - Archetex
27238
post-template-default,single,single-post,postid-27238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Installatie- en duurzaamheidsadvies voor Pandbouw in Luttenberg

Menko van Archetex staat hier bij het bedrijfspand gebouwd door Pandbouw in Luttenberg. Archetex heeft installatieadvies en duurzaamheidadvies gegeven voor het pand.

Installatie- en duurzaamheidsadvies voor Pandbouw in Luttenberg

Het bedrijfspand, dat wordt gerealiseerd door Pandbouw in Luttenberg, hebben we voorzien van een innovatief installatie- en duurzaamheidsadvies.

De goede basis zorgt voor een duurzaam lange levensduur

Als basis is het pand voorzien van vloerverwarming en koeling. Aanvullend komt er een klimaat installatie in, hiermee kunnen we snel reageren op zon instraling en andere externe invloeden op het binnenklimaat. Deze klimaat installatie bestaat uit een balans ventilatie systeem. Hierbij wordt de toevoerlucht na-verwarmt of na-gekoeld doormiddel van twee luchtverwarmers.

Less is more

Als een bestaand gebouw wordt verbouwd, kan het voorkomen dat de installaties verouderd zijn. Zo hebben wij advies gegeven voor het vereenvoudigen en vernieuwen van de installaties voor een lange levensduur. Zoals Menko zegt: ‘Less is more’ in dit geval dan ;)

Bent u op zoek naar een betrouwbaar ingenieurs- en adviesbureau? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag. We hebben een brede kennis op het gebied van bouwkunde, installaties en verduurzamen. Bekijk hier onze kennisgebieden.