Installatieadvies | Archetex adviseurs en ingenieurs
15104
page-template-default,page,page-id-15104,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

INSTALLATIEADVIES

Archetex beschikt over kundige adviseurs op het gebied van installatietechniek. De kennis van onze adviseurs wordt gecombineerd met uw aangeleverde ontwerpen. Ons installatieadvies betreft de best economische keuze, dat is onze doelstelling. De installaties worden volledig voor u uitgewerkt. Installateurs, ontwikkelaars en architecten zijn dan ook partijen waar wij veel voor uitwerken.

Voor iedere fase van het ontwerp- of uitvoeringsproces bieden wij advies. Wilt u een optimaal installatieadvies? Schakel ons dan zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces van uw object in. Dan is het mogelijk om de installaties zo volledig mogelijk te integreren in het bouwkundige ontwerp.

Toetsing Bouwbesluit

Archetex levert bouwbesluit toetsen voor alle bouwplannen. Een bouwbesluit toets kan nieuwe, bestaande en/of verbouwingen toetsen aan alle eisen vanuit het bouwbesluit. Lees meer..

Bestek schrijven

Archetex biedt bouwkundig Stabu bestekken aan. Deze kunt u op laten stellen voor nieuwbouw, hoogbouw en/of utiliteit/bedrijfspanden. Lees meer..

Kostenraming

Een kostenraming is voornamelijk een voorlopige schatting van kosten tijdens de voorbereidingsfase van een bouwproject. Lees meer..

Calculeren

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is belangrijk bij de projectwerving. Archetex scoort op beide vlakken met uw calculatie. Hiermee vergroot u uw eigen scoringskans. Lees meer..

Installatieberekeningen

Bovenop de verplichte berekeningen die vanuit de bouwregelgeving worden geëist biedt Archetex ook installatieberekeningen aan. Voor een goede werking van installaties zijn deze berekeningen noodzakelijk. Lees meer..