Wat werken bij Archetex zo uniek maakt... - Archetex
27299
post-template-default,single,single-post,postid-27299,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Wat werken bij Archetex zo uniek maakt…

Wat werken bij Archetex zo uniek maakt…

Bas werkt nu ruim een half jaar bij Archetex. We hebben hem even gevraagd wat het werken bij Archetex nou zo uniek maakt ten opzichte van andere ingenieursbureaus.

Een van de eerste dingen die Bas opviel, was het voordeel van korte lijntjes tussen architecten, tekenaars en constructeurs. In plaats van langs lange paden te moeten navigeren, kunnen we met alle collega’s direct met elkaar communiceren. Dit versnelt niet alleen het proces, maar zorgt er ook voor dat iedereen vanaf het begin betrokken is bij een project. Daarnaast is de sfeer onderling bij collega’s ook erg goed. Bas beschrijft hen als ‘sparrenpartners’ – mensen met wie hij ideeën kan uitwisselen en samen tot creatieve oplossingen kan komen.

Diversiteit aan project zorgt voor een boeiende werkomgeving

Een ander aspect dat Archetex onderscheidt, is de diversiteit aan projecten. Van rijwoningen, riante villa’s en appartementen tot aan bedrijfsgebouwen, Archetex doet het allemaal. Dit zorgt voor een gevarieerde en boeiende werkomgeving, waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.

Maar het gaat niet alleen om het soort projecten bij Archetex; het gaat ook om de inhoud ervan. Bas wijst op de trend van verduurzaming van gebouwen, een aspect dat steeds belangrijker wordt. Bij Archetex zijn we actief bezig met het verduurzamen van gebouwen, wat bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? We vertellen je graag meer over waarom Archetex een fijne werkplek is. Neem gerust contact met ons op.