Klachtenonderhoud en dagelijks beheer - Archetex
15848
page-template-default,page,page-id-15848,page-child,parent-pageid-15077,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

KLACHTENONDERHOUD EN DAGELIJKS BEHEER

Archetex beheert onderhoudscontracten met diverse leveranciers. Denk aan dagelijks beheer aan leveranciers voor liften, toegangsdeuren en systemen, installaties en materialen. Archetex behartigt hierin de belangen van de desbetreffende Vereniging van Eigenaren (VvE) als het gaat om het bewaken van prijs en kwaliteit.

Dagelijks beheer

Daarnaast is Archetex de aangewezen partij bij het oplossen van storingen en klachten op diverse technische vlakken. Problemen worden te allen tijde snel en effectief opgepakt. Daarnaast probeert Archetex preventief te werk te gaan zodat toekomstige klachten en storingen worden voorkomen.

Opstellen visie planmatig onderhoud

Onderhoud is meestal een behoorlijke post op de begroting van vastgoedbeheerders. Het management van vastgoedbeheer geeft logischerwijs graag sturing aan deze begrotingsposten. Lees meer..

Projectmanagement en bouwbegeleiding

Bouwprojecten omvatten vaak meer disciplines en activiteiten dan vooraf is gedacht. Belangrijk is het behoudt van overzicht en coördinatie van het totale project. Lees meer..

Contractmanagement

Een succesvolle aanbesteding leidt in veel cases niet tot het gewenste uitvoeringsresultaat. Het contract zorgt bij zowel leveranciers als opdrachtgevers onduidelijkheid hoe hiermee om te gaan en deze te bewaken.Lees meer..

Algemeen technisch advies

Bij werkzaamheden aan een complex of gebouw kunnen vragen of problemen zich voordoen. Hoe kan schade het beste worden herstelt? Lees meer..

Meerjarenonderhoudsplannen en – begrotingen

In een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) staat wanneer welk onderhoud moet plaatsvinden gerapporteerd. Ook de kosten zijn hierin inzichtelijk. Een Vereniging van Eigenaren beheren gemeenschappelijke zaken waarop het MJOP betrekking heeft. Lees meer..

Bouwkundige keuringen

Wanneer u op het punt staat om in een woning, bedrijfspand of complex te investeren wilt u weten waarin u investeert. Kwaliteit, staat van onderhoud en tal van andere zaken zijn van belang bij aan- of verkoop van vastgoed.Lees meer..