Webinar duurzame paardensportaccommodaties KNHS
27173
post-template-default,single,single-post,postid-27173,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Webinar duurzame paardensportaccommodaties KNHS

Samen met de KNHS en The Citadel Company hebben wij een webinar mogen organiseren voor de verenigingsbestuurders van de KNHS. Hierin hebben wij verteld over de mogelijkheden om tot een duurzaam meerjarenbeleidsplan te komen voor paardensportaccommodaties. We hebben o.a. vanuit verschillende invalshoeken een aantal praktijkvoorbeelden gegeven en we hebben verteld over de mogelijkheden van de BOSA subsidie, voor wie deze geschikt is en welke route je moet bewandelen om de BOSA aan te vragen.

Bestuurders van paardensportverenigingen en sportaccommodaties in het algemeen staan de komende jaren voor mooie duurzame uitdagingen waar wij ze een handje bij kunnen helpen! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website en neem contact met ons op!