Vastgoed verduurzamen - Archetex
27244
page-template-default,page,page-id-27244,page-child,parent-pageid-1815,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Duurzaam vastgoed: maximale impact met minimale middelen!

In de wereld van vastgoedbeheer is het vinden van de juiste balans tussen duurzaamheid en rendement een voortdurende uitdaging. Bij Archetex en Warmbeeld begrijpen we deze uitdaging maar al te goed.

Daarom zijn wij verheugd om een oplossing te kunnen presenteren die uw vastgoed verduurzaamt met minimale middelen maar maximale impact.

Hoe pakken wij het aan?

Stelt u zich eens voor dat u met één druk op de knop de verborgen warmtelekken van uw pand kunt identificeren. Met onze geavanceerde warmtebeeldcamera’s en drones is dit geen droom meer, maar realiteit. Deze innovatieve technologie brengt de warmtelekken van uw pand nauwkeurig in beeld, waardoor we een gedetailleerd plan kunnen opstellen om uw vastgoed te verduurzamen.

Maximaal rendement

Met ons stappenplan bieden we niet alleen een duurzame oplossing voor uw vastgoed, maar ook een rendabele investering. Door de warmtelekken aan te pakken en duurzaamheidsmaatregelen te implementeren, verhoogt u niet alleen de waarde van uw pand, maar verlaagt u ook de operationele kosten op de lange termijn.

Archetex & Warmbeeld

Bij Archetex en Warmbeeld streven we ernaar om vastgoedeigenaren te voorzien van innovatieve oplossingen die duurzaamheid en rendement combineren. Met ons stappenplan voor verduurzaming kunt u met minimale middelen een maximale impact realiseren. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw vastgoed naar een duurzame toekomst kunnen leiden. Van rapportage naar realisatie.

Conclusie:
  • Wij sturen aan op maatregelen die in ca. 3 tot 5 jaar zijn terugverdiend.
  • Door een efficiënt onderzoek en een effectief stappenplan heeft u een duidelijk plan van aanpak.
  • U kunt gelijk starten vanuit de rapportage naar realisatie.
  • Uw energielast gaat omlaag.
  • Uw vastgoed krijgt een meerwaarde.
  • Het comfort voor de gebruiker gaat omhoog.
  • U kunt stapsgewijs toewerken naar een pand welke geheel vrij van fossiele energie kan functioneren.

Stappenplan

Analyse

Onze drones detecteren de warmtelekken en overige gebreken van uw pand en leggen deze vast in een gedetailleerd rapport.

MJOP opstellen

Op basis van deze gegevens stellen we een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op, waarin de te nemen onderhoudsmaatregelen worden vastgelegd.

Maatregelen lijst

Samen stellen we een lijst op met maatregelen (conform NEN 2767) die we kunnen nemen om uw vastgoed te verbeteren.

Routekaart voor verduurzaming

We ontwikkelen een stapsgewijze routekaart die aansluit bij natuurlijke momenten, zodat de verduurzaming van uw pand soepel en efficiënt verloopt.

DMJOP integratie

De maatregelen uit de routekaart worden geïntegreerd in het Duurzaam meerjaren onderhoudsplan (DMJOP), waardoor uw vastgoed een duurzame transformatie ondergaat.

Informatie aanvragen: