Recreatie Hoeve Happy Balanz | Archetex Adviseurs & Ingenieurs
16030
post-template-default,single,single-post,postid-16030,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Recreatie Hoeve Happy Balanz

Recreatie Hoeve Happy Balanz

Na het beëindigen van het boerenbedrijf gooide de familie Hollegien het roer helemaal om. Ze kochten een oude ijsselboerderij uit 1859 in Welsum, om daar hun droom in vervulling te laten gaan. Het starten van een B&B met zaalverhuur en welnessfaciliteiten was een plan dat met hulp van diverse partijen verwezenlijkt kon worden.

Archetex is trots dat zij de familie Hollegien heeft mogen ondersteunen op het gebied van ontwerp, bouwkundige plannen en landschappelijke inrichtingsplan. De IJsselboerderij had van zichzelf al vele mooie stijlkenmerken die, na onze mening, zoveel mogelijk behouden moesten blijven. Wij hebben voor de familie gekeken welke stijlkenmerken behouden konden blijven, om zo de oude boerderij zo veel mogelijk intact te laten.

Verbouwing Recreatie Hoeve Happy Balanz_ Archetex Adviseurs en Ingenieurs

Voorafgaand aan de verbouwing was het achterste gedeelte van de boerderij erg donker, de familie Hollegien wou deze ruimte gebruiken voor de B&B. Door het plaatsen van diverse dakramen en dakkapellen zijn de kamers van de B&B voorzien van veel lichtinval.

Door een  goede samenwerking met de Welstand en de Gemeente hebben wij de familie Hollegien kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van hun droom.

Recreatie Hoeve Happy Balanz is momenteel geopend en bied diverse recreatiemogelijkheden en activiteiten aan die liggen in de kracht van gezond en gelukkig leven. Ze onderscheiden zich door aanvullende specialiteiten. Ze streven erna om bezoekers het allermooiste en allerbeste te laten ervaren. Bent u nieuwsgierig naar deze mooie recreatiemogelijkheid dan kunt u terecht op www.happybalanz.nl