Get to know: Menko - Archetex
27206
post-template-default,single,single-post,postid-27206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Get to know: Menko

Foto van Menko, medewerker bij Archetex. Hij vertelt in dit blog over zijn ervaring met het werken bij Archetex en waarom dit zo leuk is.

Get to know: Menko

Om ons bedrijf beter te leren kennen stellen wij graag onze medewerkers aan je voor. Menko is nu ruim een half jaar in dienst bij Archetex en dat vinden we een leuke mijlpaal om hem eens wat vragen te stellen.

Je werkt nu een half jaar bij Archetex. Hoe is dat half jaar bevallen?

Het 1e half jaar is voorbij gevlogen, ik heb veel geleerd en in mijn werkzaamheden heb ik veel afwisseling. Archetex is een mooi bedrijf met een kleine hechte club vak bevlogen mensen.

Wat was de beweegreden om bij Archetex aan de slag te gaan?

Ik zocht meer uitdaging in mijn vakgebied, waarbij de lijnen kort zijn en waar ik zelf ook inspraak heb in de adviezen en uitwerking daarvan. Dit alles vind ik bij Archetex.

Wat maakt je werk leuk?

Ten eerste de fijne collega’s welke mij in het begin goed op weg hebben geholpen. Ik word geheel vrijgelaten in mijn adviezen en de uitwerking daarvan, hier voel ik mij erg prettig bij. Het werk kan ik zelf invullen, wat voor mij betekent dat ik veel afwisseling heb in mijn werkzaamheden. Het is niet alleen maar advieswerk, maar ook nieuwe en bestaande relaties (weer) benaderen en proberen samen mooie klussen neer te zetten. Ik hoor veel positieve reacties vanuit onze opdrachtgevers, dus dat werkt altijd mee.

Waar is Archetex als bedrijf sterk in?

Snel kunnen schakelen, we zijn met een kleine club mensen, waardoor we de lijnen kort houden. Out of the box denken, door het project vanuit een andere zienswijze te benaderen komen we soms tot verassende oplossingen. We hebben meerdere disciplines in huis waardoor we een compleet pakket kunnen bieden, denk hierbij aan:

  • Bouwkundige werk tekeningen
  • Constructie berekeningen
  • Installatieadvies
  • Daglicht berekening
  • BENG berekening.

Wij proberen het product “het gebouw en de installatie” te laten voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever. Dit houdt in dat we voordat we starten met een project de eisen en wensen van de opdrachtgever in kaart brengen, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Op basis van de uitgangspunten worden de berekeningen opgezet en wordt de vergunning aangevraagd. Hierdoor krijgt een opdrachtgever altijd een product dat aansluit bij de verwachtingen.

Wat hoop je de komende jaren te bereiken met Archetex?

De komende jaren wil ik mij onder andere richten op mijn eigen ontwikkeling op het gebied van advies en begeleiding. Daarnaast willen we natuurlijk nog meer mooie projecten realiseren met Archetex.

Wilt u meer weten over de projecten waar Menko zich mee bezig houdt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.