Renovatie 180 woningen in Deventer | Archetex Adviseurs & Ingenieurs
16026
post-template-default,single,single-post,postid-16026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
180 woningen in Deventer_archetex

Archetex krijgt opdracht voor renovatie van 180 woningen in Deventer!

Archetex heeft in samenwerking met Lenferink Schilderwerken Heino de opdracht gekregen voor het begeleiden van groot onderhoud bij 180 woningen in Deventer, onderdeel van Woonbedrijf Ieder1. Een bijzondere opdracht waarbij een goede samenwerking tussen de diverse partijen zeer belangrijk is. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door de partners van het samenwerkingsverband Onderpand.

Door het maken van meerdere lean planningen, heeft Archetex een duidelijk planning gecreëerd met en voor alle betrokken partijen. Alle mogelijke knelpunten die tijdens het proces voor kunnen komen zijn vooraf besproken en daar zijn passende oplossingen voor gemaakt. Door de vooraf gemaakte planning, lopen deze werkzaamheden mooi in elkaar over. Aangezien de werkzaamheden in de woningen binnen een beperkt aantal dagen uitgevoerd dienen te worden, ervaren de bewoners minimale overlast.

De werkzaamheden lopen zeer uit een, waardoor Archetex meerdere van haar kennisgebieden in kon zetten. De projectmanagement, planning, bewonerscommunicatie, bouwbegeleiding en de oplevering waren de grootste taken binnen dit project. Momenteel zijn de werkzaamheden in volle gang en deze zullen in de komende weken nog doorlopen. Het gaat tenslotte om 180 woningen!

Wij zijn trots dat er tot nu toe een gemiddelde score is van een 8 op tevredenheid van de bewoners.